Yaroslav Shapovalov liittyy PS Kemin joukkueeseen

Palloseura Kemi Kings ja ukrainalainen Yaroslav Shapovalov (18 vuotta) sopimukseen.

Sopimus on mallia 1+2 vuotta. Monessa roolissa keskikentällä viihtyvä Yaroslav oli viime vuonna Zarja (Lugansk) Ukrainan liiga joukkueen mukana. Ennen tuloa Suomeen, hän pelasi Georgiassa FC Rustavi joukkueessa.

”Minulla oli muitakin vaihtoehtoja, päädyin kuitenkin sopimukseen PS Kemi Kingsin kanssa, koska uskon että PS Kemin valmennus ja pelitapa kehittää minua pelaajana sekä joukkuetta pelillisesti kohti uusia haasteita. Uskon että tämä on oikea ratkaisu näin uran alkuvaiheessa ja pyrin antamaan kaiken mahdollisen tuen joukkueelle”, kommentoi Jaroslav sopimusta.

”Mielestäni PS Kemi on hyvä organisaatio ja erinomainen paikka nuorille pelaajalle kehittyä rauhassa – ”turvallisissa olosuhteissa” ja kehittää omaa potentiaalia. Yaroslav on ottanut rohkea askeleen kohti jalkapallohuippua. Nöyryys, kova työnteko, halu oppia uutta ja menestyä uralla – kaikki tämä hänellä on kunnossa”. Tervetuloa Jaroslav! – kommentoi tuoretta sopimusta seuran valmentaja ja urheilutoimenjohtaja Oleg Eprintsev.

Yaroslav Shapovalov on tänään torstaina mukana PS Kemin joukkueessa joka kohtaa ystävyysottelussa ruotsalaisen Luleå SK:n Sauvosaaressa. Ottelu alkaa klo 19:00

You may also like...

Translate »