Victor Davis ja Mikhail Ponomarenko PS Kemiin

Kemissä jo vuonna 2021 pelannut USA:n Victor Davis sekä Venäjän Mihail Ponomarenko pelaavat kaudella 2022 PS Kemissä. Laidassa hyvin viihtyvä vasenjalkainen vuonna 1998 syntynyt Davis tuo joukkueeseen nopeutta ja siitä nähtiin jo esimakua viimekaudella kun hän pelasi Kemi City FC:ssä kakkosta. Kun taas 194 cm pitkä ja vuonna 1999 syntynyt Ponomarenko tulee olemaan paljon vartijana kun hän maalivahtina nollaa vastustajien maalintekoyrityksiä.

Victor Davis (sopimus 1+1) on Mark Ellisin RIASAn jalkapallokoulun kasvatteja. Victor Davidille jäi viime vuodelta jonkin verran huono maku joukkueen menestyksestä. Hän tuli mukaan toimintaan loppukaudesta ja eikä päässyt sille tasolle mihin hän parhaimillaan pystyy. Nyt hän pääsee mukaan heti kauden alusta ja joukkueessa on hyvä henki josta hän on ollut hieman yllättynyt vaikka pelaajat eivät ole olleet yhdessä kuin vasta kuukauden päivät.

Mikhail Ponomarenko (sopimus 2+1) on Pietari Zenitin kasvatteja. Hän on ollut mukana myös Venäjän U-16 maajoukkueessa, sinne hänet valittiin kun hän oli vasta 14-vuotias. Hänet seuraan hankki hyvien linkkien kautta Oleg Eprintsev. Ponomarenko kävi viime kaudella pelaamassa Slovakiassa 2.divisioonassa FC Košicessa, kaudella 2020 hän oli pelamaassa Venäjällä FC Arsenal-2 Tula joukkueessa maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Suomi on hänelle ihan uusi tuttavuus maana, mutta sen verran hän on tietoinen suomalaisesta jalkapallosta, että Suomi pelasi viime vuonna EM-kisoissa Venäjän kanssa samassa alkulohkossa. Hän myös alleviivaan sen mitä Victor kertoi vieressä, että porukassa on älyttömän hyvä yhteishenki ja hän tuleekin odottamaan kauden aloitusta mielenkiinnolla.

You may also like...

Translate »