Tervetuloa Tiago ja Igor

PS Kemi vahvistui kahdella uudella pelaajalla Brasiliasta. Tervetuloa puolustaja Tiago Gonçalves Barbosa (1+1) ja hyökkääjä Igor Souza Carelli (1+1) kumpikin on 2001 syntynyt ja todella teknillisiä sekä hyvän pallosilmän omaava pelaaja.

Tervetuloa puolustaja Tiago Gonçalves Barbosa ja hyökkääjä Igor Souza Carelli

Heille maa nimeltään Suomi ja Kemi kaupunkina on sellaista eksotiikkaa mitä Brasilia olisi meille jos sinne pelamaan mentäisiin.

Suomalainen jalkapallo oli heille aika vierasta kun he saapuivat maahan maaliskuussa. He olivat kuitenkin sen verran perehtynyt Suomifutikseen ja olivat tietoisia siitä että Suomi pelasi vuoden 2021 EM-lopputurnauksessa. Kumpikin pelaaja on tykännyt asua Kemissä ja heille kemiläisten ystävällisyys on ollut todella hieno asia. Igorille oli valkoinen maa melkoinen shokki, ensimmäinen reaktio oli että voidaanko lumen keskellä edes pelata jalkapalloa. Kummankin pelaajan tulevaisuudessa on halua päästä pelamaan korkeamalle tasolle, ensin suomessa ja vaikka sitten sen jälkeen jonnekin muualle eurooppaan.

Nyt tällä kaudella pelaajat haluavat kuitenkin laittaa kaiken likoon PS Kemin puolesta ja tehdä kaikkensa että joukkue saisi myös katsomon mukaan seuraamaan vauhdikasta ja yleistöystävällistä pelaamista.

You may also like...

Translate »