Shamsadin Abakar palaa Kemiin

185-senttinen molempijalkainen 26-vuotias Abakar on viettänyt lapsuutensa Rovaniemellä ja on aiemmin urallaan edustanut mm. RoPSia. Miestä voidaan peluuttaa puolustuksessa topparin tontilla, sekä tämän lisäksi keskikentän keskustassa.

Shamsadin Abakar on PS Kemin uusin vahvistus

– Olen pelipaikaltani toppari ja keskikenttäpelaaja. Vahvuuteni on kentällä hyvä pelisilmä, kovat taklaukset ja pelin avaaminen. Todella hyvät fiilikset palata takaisin Kemiin, viime kaudelta jäi pikkasen huonot muistot kun joukkue (Kemi City FC) tippui kauden jälkeen kakkosesta. Sain kuitenkin pelata kauden alussa kakkosen pelejä, kun aloitin kauteni OTP:n riveissä. Peliajan jäädessä vähemmälle sain mahdollisuuden siirtyä PS Kemin joukkueeseen. Ihan ensimmäisistä treeneistä alkaen tiesin että hyvään joukkueeseen tulin. Porukassa on hyvä meininki ja kielimuurikaan ei ole esteenä, kun osaan tuota englantia riittävän hyvin. Ryhmään on ollut helppo liittyä kun valmennus otti minut hyvin vastaan. Joukkueesta löytyy monen pelipaikan osaamista, tavoitteena tällä joukkueella on nousu kakkoseen ja eihän sarjajohtajalta voi muuta odottaa, Shams summaa lopuksi.

– Olin yllättynyt kun Shamsadin kertoi halusta pelata meillä, hänessä on paljon potentiaalia ja tulee olemaan hyvä vahvistus meille kauden edetessä. Olemme myös tehneet sopimuksen jo ensi kaudeksi, pidän hänen rauhallisuudesta ja pallovarmasta tekemisestä, Oleg kertoi uudesta vahvistuksesta.

You may also like...

Translate »