RoPo haki pisteet PS Kemiltä

PS Kemi-RoPo 1-4 (0-2)

Rollon Pojat haki jalkapallon Kolmosessa täydet pisteet PS Kemiltä, ja nousi samalla sarjakärkeen. Keminmaan keskuskentällä pelatun ottelun sankari oli RoPo:n kapteeni Jarkko Luiro, joka iski hattutempun. Luiro johtaa nyt sarjan maalipörssiä seitsemällä osumalla.

RoPo:n avausmaalin teki jo kymmenen minuutin kohdalla Severi Salmirinne. Luiro viimeisteli ensimmäisen osumansa viitisen minuuttia ennen taukovihellystä. PS Kemillä oli paikka kaventaa ensimmäisen puoliajan loppupuolella kun Raul Fletcher tykitti lujan vedon mutta se kilpistyi vastustajan maalin tolppaan.

PS Kemin ainokaisen teki toisella jaksolla Daniel Fletcher ennen kuin Luiro karkasi kahdesti maalintekoon ottelun loppuminuuteilla. Toinen puoliaika oli selkeästi PS Kemin hallintaa mutta kun ei ole joukkueessa maalitekijää eikä onnea paikoissa jotta pallo menisi maaliin. PS Kemi on tehnyt neljässä pelissä viisi maalia ja jokaisen maalin on tehnyt eri pelaaja.

– Makia voitto meiltä vaikeissa olosuhteissa. Puolustus toimi, ja hyökkäyksessä Luiro oli pitelemätön, RoPo:n valmentaja ”Jore” Hietanen iloitsi.

– Kylmä ilma ja kylmää kyytiä, meillä oli tässäkin pelissä tosi vaikeaa saada maalipaikoista tehtyä niitä maaleja. Vaihdoin toisella puoliajalla nuoren Roope Hietalan kentälle ja hän onnistui todella hyvin. Toisen puoliajan ensimmäiset 25 minuuttia oli täysin meidän hallintaa ja meillä oli mahdollisuus tehdä enemmänkin maaleja, mutta meiltä puuttuu tällä hetkellä selkeä mmalintekijä joka kävisi tekemässä maalit kun paikka tulee, PS Kemin valmentantaja Jani Paananen summasi peliä.

PS Kemille tappio oli toinen peräkkäinen. RoPo johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Rovaniemi Unitediin ja yhden pelin vähemmän pelanneena. PS Kemi pelaa seuraavan kerran la 10.6. kun joukkue matkustaa Muhokselle PonPan vieraaksi ja ke 14.6. on peli Oulussa OPS:n vieraana.

You may also like...

Translate »