PS Kemistä OTP:n farmi, Queens yhteistyöhön myös RoPSin kanssa

Kolmosessa pelaava PS Kemi Kings ja Kakkosen OTP ovat solmineet keskenään farmisopimuksen. Se mahdollistaa pelaajien liikkumisen joukkueiden välillä kauden aikana.

”OTP lähtee kauteen kovin tavoittein ja se mahdollistaa myös laadukkaiden pelaajien lainaamisen kauden aikana PS Kemille. Toki liikennettä voi olla myös Oulun suuntaan, jos Kemin joukkueesta löytyy vahvistuksia Kakkosen kärkeen mielivälle oululaisjoukkueelle.
Tämä toivottavasti motivoi meille tulevia pelaajia, jotka näkevät ikkunan Kakkosessa pelaamisessa kiinnostavalta”. Oleg Eprintsev sanoo.

”Tämä sopimus OTP:n kanssa koskee myös naisten joukkueita” kertoo urheilutoimen johtaja Oleg Eprintsev. Joka iloitsee myös PS Kemi Queensien tekemästä yhteistyöseurasopimuksesta RoPSin kanssa, joka mahdollistaa alle 18 vuotiaiden pelaajien liikenteen naisten joukkueissa Rovaniemen ja Kemin välillä.

PS Kemi Kings järjestää try out leirin Maalis-Huhtikuun vaihteessa. Tervetuloa mukaan, jos koet haasteen olevan sopiva.

PS Kemin try out leiriviikko huipentuu peliin 2.4 Oulussa Garam Masala hallissa klo 16.30 alkaen. Viikko sisältää myös kuntotestejä pelaajille ja toisen harjoituspelin Haaparannan Grässvallenilla, jos säiden haltijat niin suovat, eli lumi pysyy poissa kentältä.

Try out viikolle ja joukkueeseen pelaamaan voi ilmoittaa kiinnostuksensa, joko puhelimitse Oleg Eprintseville +358 400 653047 tai email toimisto(at)pskemikings.fi

PS Kemi Queens aloittaa harjoituskautensa 22.3 ja ensimmäinen peli on 26.3 Kepsin -06 poikien joukkuetta vastaaan.

You may also like...

Translate »