PS Kemin naisille neljäs voitto putkeen

PS Kemi Queens vankisti paikkaa kolmen sakissa kun joukkue voitti tasapisteissä olleen Kajaanin Hakan 3-0 (1-0).

Kumpikin joukkue lähti otteluun 1-2 pelaajan vaihtorosterilla. Kotijoukkue aloitti pelin ilman vaihtopelaajia, mutta ottelun edetessä Queens sai mukaan yhden pelaajan. Itse ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta vauhdikkaasti ja siirtyikin jo 3 minuutin jälkeen 1-0 johtoon kun kulmatilanteen jälkeen KajHan maalivahti Veera Tervonen ei saanut palloa haltuun vaan paikalle tullut Stiina Palomaa siirisi pallon ohi Tervosen. Pelin hallinta oli kokoajan kotijoukkueella, mutta lisämaaleja ei joukkue saannut tehtyä ja tauolle siirryttin 1-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi samalla kaavalla. Pallon hallinta oli kotijoukkueella ja joukkueen maalivahti Laura Mäkelä sai olla aika toimeettomana myös toisella puoliajalla. Kotijoukkue siirtyi 74 minuutilla 2-0 johtoon kun Palomaa teki päivän toisen maalinsa. PS Kemin Queens rakensi peliä ja siirteli palloa välillä aika näppärästi pelaajalta toiselle, mutta seuraavaa maalia saatiin odotella ihan pelin loppuun. 87 minuutilla Charlotta Simonaho teki tyylikkään puskumaalin Jonna-Liina Variksen hyvästä syötöstä. Ottelu päättyi näihin 3-0 lukemiin.

PS Kemi Queens pelaa seuraavan kerran tiistaina 2.8. Haukiputaan Palloa vastaan, ottelu pelataan Sauvosaaressa ja se alkaa kello 19:30.

Kuvat: Ari Vuorela 

Otteluvideo:

 

You may also like...

Translate »