PS Kemin naisille kaksi voittoa

PS Kemi Queens vs. PonPa 5-1 (3-1)

Lauantaina PS Kemi Queens kohtasi vieraita Muhokselta. Ennakkoasetelmat oli kotijoukkueen kannalta huolestuttavat, koska joukkue sai kasaan vain 11 naista. Ottelun alusta lähtien kuitenkin kotijoukkue oli se joka oli hallitseva osapuoli.

Ottelua oli pelattu vain 15 minuuttia kun tulostaululla oli jo 3-0. Maalintekijöinä Juuli-Ilona Varis ja Noora Kurtti parikin kertaa, toinen maaleista tuli rangaistuspotkusta. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella pääsi vieraiden nopea Elsa Kelhälä ohi puolustuksen ja siirsi pallon ohi maalivahti Laura Mäkelän, tilanne 3-1.

Toisella puoliajalla alkoi kotijoukkueen pelaajilla pikkasen vauhti hiipua. Ottelun viidennen maalin teki kuitenkin 50 minuutilla Piia-Peppi Juntunen joka siirsi kotijoukkueen jo 4-1 johtoon. Vajaa 15 minuuttia myöhemmin Milla Seppälä siirsi maalivahdin torjunnan jälkeen kotijoukkueen 5-1 johtoon.

Ottelun loppu olikin pelaamista ja odottelua, että erotuomari Henrik Kalander viheltaa pelin päättyneeksi. Näin kotijoukkueelle historiallinen voitto.

Ajax vs. PS Kemi Queens 0-5 (0-2)

PS Kemi matkusti tiistaina vieraspeliin Kempeleeseen. Siellä vastassa oli paikallinen Ajax-Sarkkiranta joka oli ennen peliä sarjassa yläpuolella. Ottelun hahmo oli PS Kemin Annika Kainuharju (OTP-farmi) joka teki kaikki vierasjoukkueen viisi maalia. PS Kemi sai tähän otteluun kunnon rosterin, 17 pelaajaa. Valmentaja Oleg Eprintsev olikin tyytyväinen kun rinki oli näinkin laaja.

Kuvassa hyvin tyytyväinen valmentaja ja viiden maalin tekija Annika Kainuharju.

– On todella tärkeää, että pelaajia riittää myös vaihdolle. Pelissä on vaikeaa saada joukkuepeliä kuntoon jos ei ole vaihtaa tilalle levännyttä pelaajaa. Silloin myös riski loukkaantumisille kasvaa, Oleg toteaa.

PS Kemi sai mukaan tähän peliin myös Maria Ollilan joka väläyttikin osaamistaan ja onkin hyvä lisä joukkueeseen. Kahdella voitolla joukkue nousikin jumbosijalta lohkossa jo neljäneksi.

PS Kemi Queens pelaa seuraavat kolme ottelua kotona. Sunnuntaina 24.7. joukkue kohtaa Sauvosaaressa Oulun Harrastefutiksen (OHF) jo kello 12:30.

You may also like...

Translate »