PS Kemin miehet ja naiset pelaa sunnuntaina Sauvosaaressa

Kings ja Queens pelaa pelinsä samana päivänä Sauvosaaressa. Naiset kohtaavat klo 13 alkavassa pelissä FC Raahen jolle joukkue hävisi kauden ensimmäisen ottelun 2-1, tappio on ollut joukkueelle vasta toinen. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa 10 ottelun voittoputkessa ja on sarjassa toisena RoPSin jälkeen.

Miehet pelaavat klo 16 alkavassa ottelussa Ponkilan Panttereita (Muhos) vastaan. Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat Muhoksella ja PS Kemi voitti sen pelin selkeästi 5-1.

Kummallakin joukkueella on vielä mahdollisuus päästä karsimaan noususta kakkoseen mutta paikka ei ole enää omissa käsissä. Miehillä on mahdollisuus nousta sarjakärkeen jos naapuriseura KePS tulee ja yllättää sarjajohtajan TP-47 lauantain pelissä Sauvosaaressa. Se tietysti tarkoittaa myös sitä, että PS Kemin tulisi voittaa oman pelinsä.

Naisten huikean voittoputken ansioksi voidaan laittaa pelaajien sitoutuminen joukkueeseen, kauteen on tullut pelejä joihin on saatu juuri avauskokonpanon verran pelaajia mutta toisaalta nämäkin ottelut on kääntynyt Queens joukkueen voitoksi ja naisten pelihuumori on säilynyt hyvänä koko kauden.

Miesten puolella on myös tapahtunut, PS Kemi ja OTP ovat tehneet pelaajasiirtoja. Maalivahti Mikhail Ponomarenko, Kelechi Prince Evo, Oluwafemi Olubanjo Ajayi sekä Pavel Korki pelaavat loppukauden OTPssa ja sieltä tuli vaihdossa maalivahti Joonatan Ritola.

You may also like...

Translate »