PS Kemin härkäviikko jatkuu kahdella pelillä

PS Kemi pelaa tällä viikolla vielä kaksi peliä. Huomenna helatorstaina Keminmaassa vastaan tulee Tervarit-j Oulusta ja sunnuntaina 29.5. PS Kemi matkustaa Rovaniemelle Rollon Poikien vieraaksi.

PS Kemin torstain vastustaja on Tervarit-j jonka pelaajarunko koostuu Hercules U20 joukkueen pelaajista. Edellisellä kierroksella vierasjoukkue pelasi Rovaniemellä Roi Utd vastaan, pelaten siellä tasapelin 3-3. Piste oli joukkueen ensimmäinen. Ottelusta tulee kahden erilaisen joukkueen kohtaaminen. PS Kemi tulee pitämään palloa ja rakentamaan nopeita hyökkäyksia kun taas Tervarit-j pyrkii vastahyökkäyksillä saamaan tilanteita kotijoukkueen maalille. PS Kemin joukkueesta tulee varmuudella puuttumaan edellisessä pelissä punaisen kortin saannut Oluwafemi Ajayi mutta jotakin hyvääkin. Tähän peliin joukkue saa mukaan Kelechi Evon joka oli poissa parista pelistä.

Valmentaja Oleg Eprintsev oli pettynyt itseensä ja myös jengiin kun joukkue jäi 0-0 tasatulokseen edellisessä pelissä TP-47 vastaan. Keskiviikkona joukkueen treeneissä hän painotti että pelataan maata pitkin ja käyttäen juoksuvoimaan jolla pyritään pitämään pallo oman joukkueen hallussa. Vastassa on kuitenkin nälkäinen nuori joukkue joka haluaa näyttää että heiltä löytyy myös pelaajia jotka pystyvät haastamaan ottelun suosikin.

Sunnuntaina vastassa RoPo Rovaniemellä

Sunnuntain vieraspelissä PS Kemi saa vastaansa yhden lohkon suosikeista, kun vastaan astelee Rollon Pojat. Rovaniemeläisten edellinen ottelu oli kaikkea muuta kuin lohkosuosikin peli. Joukkue hävisi nimittäin OPS:lle vieraissa peräti 8-1 joten Pohjoisen kolmonen on juuri niin mielenkiintoinen kun sarjasta povattiin.

RoPo:n valmentaja Jari Hietanen saa varmasti kotona kasaan sellaisen joukkueen että PS Kemi saa olla tarkkana jotta ei omassa päädyssä verkot ala soimaan. Ottelusta tulee varmasti kahden tarkasti puolustavan joukkueen kohtaaminen. PS Kemin topparipari Barbosa ja Edeh on näyttänyt kolmen edellisen pelin aikana, että he voivat pelata tarvittaessa myös korkeamalla tasolla.

Sunnuntain pelin jälkeen voidaan sitten jo pikkasen piirellä suuntaviivoja mihin päin PS Kemi on matkalla. Tuolloin on pelattu viisi ottelua ja vastassa on ollut kolme muuta joukkuetta jota haluavat olla mukana kun taistellaan sarjanoususta.

You may also like...

Translate »