PS Kemi voitti ”Vesipallo-ottelun”

PS Kemi-KePS 2-0 (1-0)

PS Kemi otti viimeisellä kierroksella revanssin Kemin Palloseurasta. Pelikaudet ei ole sisaruksia keskenään, viime kaudella KePS tuotti karvasta kalkkia kotijoukkueelle ja voitti sensaattiomaisesti PS Kemin ja pudotti joukkueen pois kakkosen karsinnosta. Eilen PS Kemin junioripitoinen joukkue voitti ja näytti että vaikea kausi voidaan kääntää myös voitoksi.

@vuorela

Sarjataulukossa KePS oli koko kauden yläpuolella mutta Kemin herruus jäi nyt PS Kemin haaviin ja kotijoukkueen voittoa oli myös seuraamassa RIASA Academyn (Richmond International Academic Soccer) omistaja Mark Ellis joka myös nautti voitosta joukkueen mukana.

Itse ottelu pelattiin todella haastavissa olosuhteissa, kenttä oli märkä sekä vetinen ja ottelussa ei nähty mitään hienouksia. PS Kemin joukkueessa pelasi viisi alle 17-vuotiasta pelaajaa ja heistä Vilho Ilkka ja Mutez Mahdi tekivät myös maalin kotijoukkueelle.

PS Kemin sisäisen maalipörssin voitti Fenelon Cedrick Jovani kuudella maalilla, Spencer Silas teki viisi maalia, neljän maalin tekijöitä olivat Roope Hietala ja Kelechi Prince Evo, kolme maalia tekivät Cletus Michael Odey ja Daniel Fletcher, kaksi maalia tekivät Tuomas Fager, Logan Lafferty ja Alician Inalli, yhden maalin tekijöitä olivat Matias Loikkanen, Mutez Mahdi, Vilho Ilkka sekä Mikko Mämmilä. Sarjassa PS Kemi sijoittui seitsemänneksi.

You may also like...

Translate »