PS Kemi voitti ensimmäisen Derbyn 2-0

PS Kemi pelasi viimeisen harjoitusottelun lauantaina hyväkuntoisella Jungon tekonurmella ennen ensi viikonloppuna alkavaa kolmosen sarjakautta. Vastassa paikallisottelussa oli Kemin Palloseura joka hävisi PS Kemille 2-0 (1-0).

Ottelussa ei nähty mitään jalkapallon hienouksia, vaan se kulki siten että PS Kemi piti palloa ja yritti murtaa syötöillä KePS:n tiukan puolustuksen. Kumpikaan joukkue ei ollut vielä siinä kokoonpanossa missä sarjaotteluja pelataan, PS Kemi odottaa vielä n. 5-6 uutta pelaaja kotimaasta sekä ulkomailta.

Vaikka kokoonpanossa on pelaajia monestakin maasta niin PS Kemi haluaa olla kuitenkin koko Kemin ja Merilapin joukkue. Taitoa joukkuessa on tällä hetkellä todella monipuolisesti, joukkueen pelistä puuttui kuitenkin rauhallisuus ja se näkyi tässä pelissä. Joukkue on harjoittelut todella paljon viimeisen kahden viikon aikana ja lievä väsymys näkyi itse pelissä. KePSiltä ei oteta mitään pois mutta seuraaviin peliin joudutaan keksimään, miten avataan vastustajan sumppu jos sellainen vastaan tulee.

PS Kemi pelasi neljä harjoitusottelua ja voitti ne kaikki. Vastassa oli joukkueita kakkosesta vitoseen ja kauden kynnyksellä onkin hyvä odottaaa joukkueen menestystä kolmosessa.

Kuvat: Ari Vuorela

PS Kemi vs. KePS


 

You may also like...

Translate »