PS Kemi selkeään voittoon OPS:sta

PS Kemi-OPS 6-0 (1-0): Palloseura Kemi Kings murskasi jalkapallon Kolmosen kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Oulun Palloseuran. OPS sijoittui viime kaudella sarjassa toiseksi, ja laskettiin etukäteen myös tällä kaudella sarjan kärkipään joukkueisiin.

PS Kemi vs. OPS 6-0 (1-0)

PS Kemin aloitus OPS ottelussa

Brasilialainen Igor Souza iski kotijoukkueelle puhtaan hattutempun, vaihdosta tunnin kohdalla kentälle tullut yhdysvaltalainen Ryan Marcelino teki kaksi maalia, yksi maali tuli OPS:n oman pelaajan tekemänä. Souza teki yhden maaleistaan rangaistuspotkusta.

Marcelino ehti olla kentällä vain viisi minuuttia, siitä viisi minuuttia, ja hän teki toisen maalin.

Kaksikko osui kertaalleen myös kauden avausottelussa, kun PS Kemi haki voiton Rovaniemeltä Unitedista. Tuossa avauspelissä PS Kemin kakkosvalmentaja Alexei Zhukoville tullut punainen kortti on peruttu. Hänellä ei ollut tilanteessa osaa eikä arpaa. OPS oli avausottelussaan pelannut TP-47:n kanssa 1-1 -tasapelin, mutta jäi nyt jalkoihin.

PS Kemi pelasi kotiavauksensa Keminmaan tekonurmella. Joukkueen oma kotikenttä, luonnonnurmi Sauvosaaren takakentällä, on tällä hetkellä perunapellon näköinen.

Juttu: Tapani Juusola / Lapin Kansa

  • 1-0 45+1 min. Souza Carelli Igor
  • 2-0 52 min. Souza Carelli Igor
  • 3-0 59 min. (rp) Souza Carelli Igor
  • 4-0 65 min. Oma maali
  • 5-0 67 min. Marcelino Ryan Jiovanni
  • 6-0 72 min. Marcelino Ryan Jiovanni

Maalikooste (lisätty 15.5.2022)

You may also like...

Translate »