PS Kemi saa vieraita Rovaniemeltä

Parin viikon paussin jälkeen jatketaan taas Kolmosen pelejä kotijoukkueen osalta. Edellinen peli päättyi niukkaan 1-0 vierastappioon TP-47 vastaan. Lauantaina kotijoukkue kohtaa Rollon Pojat joka edellisessä pelissä voitti Oulun Palloseuran kotonaan 2-1.

Joukkueella on jäljellä kuusi ottelua ja jokainen niistä on ns. kohtalon ottelu. Tappio Torniossa tarkoitti sitä, että TP-47 on lohkossa ykkösenä yhden pisteen erolla. PS Kemin joukkueesta on varmuudella poissa toppari Tiago Barbosa ja keskikenttäpelaaja Kelechi Evo. Joukkueen maalivahti Mikhail Ponomarenko on ollut Veikkausliigassa Vaasan Palloseuran harjoitteluringissä mukana ja näillä näkymin hän ei myöskään ole mukana lauantain pelissä. PS Kemillä on kuitenkin laittaa maaliin perusvarma Ethan Krabbendam joka on jakannut kauden pelit yhdessä Ponomarenkon kanssa.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa toukokuussa Rovaniemellä ottelu päättyi PS Kemin selkeään 5-0 voittoon, tuolloin maalintekijöinä olivat Artem Liehostaiev ja Igor Souza Carelli kumpikin kaksi maalia sekä kerran onnistui Samaila Alpha. Lauantaina Sauvosaareen saapuu joukkue joka varmasti haluaa ottaa revanssin ja viedä pisteet Rovaniemelle. Heillä on halu näyttää, että voitto OPSsta ei ollut mikään onnenkantamoinen. Selkeä maalitykki on ollut Jarkko Luiro joka on paukutellut joukkuelle kymmenen maalia.

Ottelu alkaa la 27.8.2022, klo 15

Liput 10 € aikuiset | Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 5 € | Alle 16 vuotiaat ilmaiseksi.

Otteluisäntänä on Merilapin katsastus Keminmaa ja EasyFit Kemi.

You may also like...

Translate »