PS Kemi Queens venyi vierasvoittoon

PS Kemin naiset voittivat vieraissa ONS/2 joukkueen Pateniemen tekonurmella palatussa ottelussa 3-2 ja ottivat näin jo kuudennen peräkkäisen voiton.

Ensimmäisen maalin teki kuitenkin kotijoukkue ihan ottelun alussa kun toisella minuutilla ONS/2 siirtyi johtoon Emmi Hanhinevan maalilla. Ottelu oli tasainen jossa kumpikin joukkue sai luotua maaliapaikoja, mutta ensimmäisen puoliajan loppupuolella PS Kemi Queens oli se joukkue joka peliä hallitsi. Ottelun 44 minuutilla Variksen sisarukset pelasivat hyvin yhteen, Jonna-Liina keskitti ja Juuli-Ilona teki hienon puskumaalin tilanteeksi 1-1.

Toinen puoliaika oli kokonaisuutena vieraiden hallintaa. PS Kemi rakensi hyvin hyökkäyksiä ja loi tilanteita kotijoukkueen maalille, mutta heidän maalivahti Eveliina Koivisto oli toista mieltä ja otti hyväkin koppeja. Ottelun 52 minuutilla Stiina Palomaa siirsi vieraat ansaitusti johtoon 1-2. Otteluissa on hyvä, että tuomarikolmikko pystyy myös toimimaan yhdessä. Tässä pelissä ei se kuitenkaan onnistunut. 74 minuutilla Aleksei Zhukov pysäytti pallon joukkueen vaihtoalueen kohdalla kun se oli mennyt yli sivurajan, avustava ei nostanut lippua ja päätuomari varoitti Zhukovia, koska hän oli pysäyttänyt pallon ennen sivurajaa.

Tuomariston epävarmuus tuli lopullisesti esille, kun kotijoukkueen pelaajan veto ohjautui 82 minuutilla PS Kemi Queens puolustajasta tolppaan. Tästä tilanteesta kotijoukkue vaati maalia, vaikka avustaja ei ollut tehnyt mitään liikettä hyväksyäkseen sitä. Päätuomari pysäytti pelin ja meni kysymään asiaa avustajalta. Hetken juteltuaan tuomaristo hyväsyi maalin ja se merkittiin omaksi maaliksi, tilanne 2-2.

Joskus tai yleensä käy niin, että työ palkitaan myös kentällä. Ottelussa pelattiin jo 2 minuuttia lisäaikaa, kun Noora Kurtti syötti Palomaan vapaaksi ja hän sijoitti pallon maaliin. Erotuomari päätti ottelun tähän ja PS Kemi Queens sai juhlia ansaittua 2-3 voittoa.

Maalit:

  • 5′ Emmi Hanhineva 1-0
  • 44′ Juuli-Ilona Varis 1-1
  • 52′ Stiina Palomaa 1-2
  • 82′ OM 2-2
  • 90+2′ Stiina Palomaa 2-3

You may also like...

Translate »