PS Kemi / Queens oli tyly emäntä

PS Kemi Queens vs. OHF 14-0 (8-0)

Piia-Peppi Juntunen teki neljä maalia @vuorela

PS Kemin naiset jatkoi voittojen tiellä. Vieraat Oulusta saivat emännän kädestä kun kotijoukkue latoi 14 maalia. Ottelussa nähtiin myös kaksi uutta pelaajaa kotijoukkueen kokoonpanossa, Emma Frantti (2 maalia) sekä Leila Haapea (1 maali). Joukkueen muut maalintekijät olivat Piia-Peppi Juntunen (4 maalia), Juuli-Ilona Varis sekä Jonna-Liina Varis (2 maalia) muut maalintekijät olivat Noora Kurtti, Stiina Palomaa ja Milla Seppälä.

Peli kulki täysin kotijoukkueen hallinassa ja joukkueen pelissä oli paljon ilonaiheita, monet maalit rakentuivat hyvän syöttöpelin jälkeen. Joukkueen tempo ja pelin hallinta ei muuttunut vaikka valmentaja Aleksei ”Losa” Zhukov vaihtoi välillä kerralla viisi pelaajaa kentälle.

– Meillä on ollut hyvä yhteishenki joukkueessa jo pitempään, olemme pystyneet harjoittelemaan monia eri osa-alueita kun harjoituksissa on ollut hyvä määrä pelaajia. Se myös näkyy kentällä kun joukkue on saanut olla yhdessä. Uskon, että seuraavista kahdesta pelistä jotka pelataan kotona on hyvät saumat ottaa kaksi voittoa. ”Losa” kehaisi joukkuetta.

Naisten pelit jatkuvat kahdella kotiottelulla kun vastaan asettuvat KajHa lauantaina 30.7. sekä Haupa/2 tiistaina 2.8. Naisten jalkapallo on parasta paikanpäällä. 

Kuvat: Ari Vuorela

You may also like...

Translate »