PS Kemi nousi tasapeliin Oulussa lisäajalla

OPS vs. PS Kemi 2-2 (2-0)

PS Kemi nousi toisella jaksolla upeasti tasapeliin jalkapallon Kolmosen vierasottelussaan Oulun Palloseuraa vastaan.

OPS karkasi avausjaksolla 2-0 -johtoon, kun Banywesize Aganze osui vartin kohdalla ja Matias Juntunen teki rangaistuspotkusta taukolukemat jakson loppupuolella. Täysin kaksijakoinen ottelu, jossa OPS oli ylivoimainen ensimmäisellä jaksolla ja tilanteiden perusteella olisi voinut tehdä muutaman lisämaalinkin vaikka PS Kemilläkin oli muutamia mahdollisuuksia, yksi tolppa- ja ylärimalaukaus.

Michael Cletus Odey teki tärkeän 2-2 maalin lisäajalla.

Toisella puoliajalla PS Kemi sai otetta peliin. Ensimmäisen ottelun tällä kaudella pelannut Titi Essomba otti Joukkueen reppuselkään ja toi komealla kääntölaukauksella joukkueensa maalin päähän 75 minuutilla. Pelin loppupuolella OPS joutui vaihtamaan pelaajia ja samalla joukkue menetti täysin keskialueen PS Kemille kun vaihtoon otettiin Juntunen ja Aganze jotka tekivät avausjaksolla kotijoukkueen maalit.

Kotijoukkueen vaihdot eivät pystyneet auttamaan joukkuettaan vaan päinvastoin. Vaihdosta sisään tullut Rugumiriza Arthur Prince aiheutti vaparin laidassa ryntäilyllään kun olisi voinnut vain peittää keskitysyrityksen, tästä hänelle ansaittu keltainen kortti ja vapaapotku PS Kemille jota tuli antamaan Essomba ja hän ohjasi koko porukan haluamilleen paikoille, ammattimiehen tyylikäs vpaapotku jonka Odey ohjasi maalin kellon näyttäessä 90+2 minuuttia, tilanteen jälkeen ottelu päättyikin noihin numeroihin.

– Tuomarilinja oli välillä hukassa, josta me mielestämme kärsittiin. Meiltä nollattiin erinomainen maalintekotilanne, kun joukkue pääsi hyödyn jälkeen toisella puoliajalla neljällä yhtä vastaan. Erotuomari laittoi pelin poikki kun hänen piti antaa tilanteessa keltainen kortti pelaajalle, hän ei ymmärtänyt että kortin voi antaa myös myöhemmin seuraavalla katkolla. Lopussa nostettiin Titi ylös, jonka jälkeen saatiin pidettyä palloa ylhäällä paremmin. Titi osoitti kuinka hyvä pelaaja voi muuttaa pelin kulkua omalla tekemisellä. 3 alakerta toimi loppuhetkillä hyvin ja tasoitus oli ansaittu. 90 minuutin pelaaminen ja kaksin kamppailu voimassa on vielä osalla tekemistä.

PS Kemi katkaisi tasapelillä kolmen ottelun tappioputkensa. Joukkue pelaa seuraavan kerran su 1.7. tuolloin vastaan Sauvosaaren kentällä tulee vastaan HauPa Haukiputaalta.

  • 16 min. 1-0 Banywesize Aganze
  • 42 min. 2-0 Matias Juntunen (rp)
  • 75 min. 2-1 Titi Essomba
  • 90+2 min. 2-2 Michael Cletus Odey

You may also like...

Translate »