PS Kemi nousi kotivoittoon viimeisellä hetkellä

PS Kemi-KajHa 3-2 (1-0)

Jalkapallon Kolmosessa PS Kemi nousi kotivoittoon viimeisellä minuutilla Sauvosaaren takakentän kauden avausottelussa, kun Cedrick Fenelon laukoi ja Roope Hietala pisti paluupallon sisään.

Roope Hietala teki PS Kemin voittomaalin viimeisellä minuutilla. (Kuva: Ari Vuorela)

Ennen sitä PS Kemi johti jo 2-0 Spencer Silasin tarkalla laukauksella ja Raul Fletcherin osumalla, mutta Kajaanin Haka tuli kahdella Soso Gikashvilin maalilla tasoihin lopulta noin vartti ennen loppua. Kajaanin Hakan toista maalia edelsi selkeä tuomarivirhe, puolenkentän jälkeen Gikashvili tönäisi selvästi juoksun yhteydessä puolustaja Takumu Aoyamaa selästä jolloin hän kaatui ja menetti pallon, vapaapotkue ei tullut kotijoukkueelle vaan Gikashvili pääsi yksin palloa kuljettamaan ja kiersi helposti maalivahti Ethan Krabbendamin ja sijoitti pallon maaliin.

Vielä 2-2 -tilanteessa pallo pyöri PS Kemin maaliviivoilla, ja osui tolppaan, mutta kemiläiset selvisivät ja pääsivät tekemään voittomaalin.

– Mahtava tulos. Pelitapa toimi, olimme riittävän lähellä toisia. Emme lopettaneet pelaamista missään vaiheessa, PS Kemin valmentaja Jani Paananen iloitsi.

PS Kemi nousi voitolla sarjataulukossa Kemin Palloseuran ja KajHa:n ohi kuudenneksi.

23 min. 1-0 Chianyindi Spencer Silas
51 min. 2-0 Raul Fletcher
66 min. 2-1 Soso Gikashvili
76 min. 2-2 Soso Gikashvili
90 min. 3-2 Roope Hietala

Ari Vuorelan kuvia ottelusta:

Ottelun videot

 

You may also like...

Translate »