PS Kemi matkaa lauantaina Muhokselle

Parin viikon pelipaussin jälkeen joukkue matkaa ensimmäistä kertaa Lapin läänin ulkopuolelle, vastaan PS Kemi saa Muhoksen ylpeyden Ponkilan Pantterit. PonPa on vireä jalkapalloseura Pohjois-Pohjanmaalla jossa on joukkueita junioreista aikuisiin.

Kuvassa on PS Kemin topparipari (3) Chinonso Edeh ja (2) Tiago Goncalves Barbosa sekä (7) Cedrick Fenelon Kuva: @vuorela

PS Kemi on aloittanut sarjan todella kovalla sykkeellä, ainoa pistemenetys on tullut kotitasapelillä TP-47 vastaan ja maalierokin on aika kunnioitettava 23-1. Joukkue on viiden ottelun jälkeen sarjakärjessä, Ponkilan Pantterit seuraa toisena pisteen päässä.

PS Kemi kaatoi toukokuun lopussa vieraissa RoPon 5-0 ja PonPa kärsi tiistaina ensimmäisen tappion kun joukkue hävisi Oulussa OPS:lle 2-0. PS Kemi saa varmasti vastaansa nälkäisen kissalauman joka haluaa napsia vieraat parempiin suihin.

PS Kemin maalintekijöinä on ollut yhdeksän eri pelaajaa ja maalipörssin kärjessä on brasilialainen Igor Souza Carelli joka on tehnyt viidessä ottelussa seitsemän maalia ja neljä maalia on tehnyt Artem Liehostaiev ja Ryan Marcelino. Ponkilan Panttereilla on tarjota pari vastaavaa maalitykkiä, viisi maalia mieheen tehneet Neil Livingstone sekä Santeri Laatikainen.

PonPa on sarjanousija, joukkue on noussut vitosesta kolmoseen kahdessa vuodessa ja Muhoksella ei hanttiin laitettaisi sille jotta nousu kakkoseen voisi tapahtua lähivuosina. Joukkue hyvä sekoitus nuoruutta ja pitkän jalkapallouran kulkeneita pelaajia.

Pelipäiväksi on povattu lämmintä ja pieniä sadekuuroja. Toivotaan että ottelusta tulee kahden pallollisen joukkueen välinen kärkiottelu jossa riittää vauhtia ja tilanteita katsojille nähtäväksi.

You may also like...

Translate »