PS Kemi korkkasi Sauvosaaren voitokkaasti

PS Kemi-HauPa 3-1 (2-0): Sarjakärki PS Kemi pääsi vihdoin jalkapallon Kolmosessa oikealle kotikentälleen Sauvosaareen, ja jatkoi voittoputkeaan. Varsinkin ensimmäinen jakso oli kotijoukkueelta hyvä, toinen ei niinkään.

Kuvassa PS Kemin Tommy Torvikoski ja Artem Liehostaiev sekä HauPan Ilmari Vallström @vuorela

– Vaihdoin toiselle jaksolle pelisysteemin 3-5-2:een, ja se ei oikein onnistunut. Joten se menee valmentajan piikkiin. Ensimmäisellä jaksolla erikoistilanteet olivat parempia, samoin maalipaikat, PS Kemin valmentaja Oleg Eprintsev totesi.

Prince Kelechi Evo vei PS Kemin johtoon noin vartin kohdalla alanurkkalaukauksella. Oluwafemi Ajayi puolestaan laukoi päivän komeimman ylänurkkaan noin 20 metristä reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

Kun Cedrick Fenelon karkasi toisella jaksolla maalintekoon, oli peli lopullisesti selvä. HauPa sai kavennuksensa ottelun lopussa hyvän vapaapotkukuvion jälkeen.

– Erikoistilanteet ovat meillä hallinnassa. Olen tyytyväinen poikien asenteeseen ja pelaamiseen. Toisella jaksolla vastustaja ehkä hieman myös löysäsi, HauPa:n kemiläislähtöinen valmentaja Erkki Paananen kertoi.

Lapin Kansa 2022

 

You may also like...

Translate »