PS Kemi Kings palaa kuvioihin Eprintsevin johdolla

Palloseura Kemi Kings tekee paluun jalkapallosarjoihin. PS Kemi pelaa Kolmosessa lakkautettavan Kemi City FC:n tilalla. Myös PS Kemi Queens pistää joukkueen pystyyn naisten Kolmosen sarjatasolle.

Joukkueen rakentamisesta päävastuu on Meri-Lapissa kaikki seurat hyvin tuntevalla Oleg Eprintsevillä. Hän vastaa kilpailutoiminnasta.

– Antti Pasanen kysyi halukkuuttani tehtävään. Vastasin myöntävästi ja haluan palauttaa PS Kemin kaupungin lippulaivaksi jalkapallon osalta, Oleg kertoi.

Oleg Eprintsev pääsee tai joutuu lähtemään liikkeelle tyhjältä pöydältä. Joukkueella ei ole 17.1. vielä yhtään pelaajasopimusta ja valmennuskin on osittain auki.

– Alexei Zhukov tulee mukaan toimintaan. Hänen roolinsa tarkentuu lähiaikana. Olen itsekin lupautunut tarvittaessa olemaan mukana valmennuksessa.

Pelaajakartoituksessa Eprintsev käy läpi alueen vapaat pelaajat. Myös futsalin parista tullee pelaajia miesten joukkueeseen. Futsal Team Kemi-Tornion naiset muodostavat kuningattarien joukkueen rungon.

– Olen yhteydessä myös kemiläispelaajiin, jotka opiskelevat muilla paikkakunnilla. Teemme yhteistyötä brittiläisen Riasa Akatemian kanssa. Sieltä saamme tarvittavat vahvistukset.

Riasan kautta aiemmin PS Kemiin tuli muun muassa huippuviimeistelijä Christian Eissele.

Oleg Eprintsev täyttää maaliskuussa 60 vuotta. Hän aloitti valmentamisen 30 vuotta sitten Karihaaran Visassa.

– Jalkapallon tilanne on nyt Kemissä huonompi kuin koskaan aiemmin minun aikanani. Talviharjoittelun olosuhteet ovat katastrofaaliset. Alueelle pitäisi ilman muuta saada jalkapallohalli. Tekemällä ja seurojen välisellä yhteistyöllä asiat parantuvat ja kun täytän 65 vuotta, niin uskon, että PS Kemin mies- ja naisjoukkueet ovat nousseet Suomessa 20 parhaan joukkueen kastiin

Jouni Valikainen / Lounais-Lappi

You may also like...

Translate »