PS Kemi Kings menetti voiton lisäajalla, Rovaniemi United iski tasoituksen rankkarista

PS Kemi–Roi Utd 1–1 (0–0)

Palloseura Kemi Kings menetti kotivoiton jalkapallon Kolmosessa lisäajalla, kun Rovaniemi United iski tasoituksen rangaistuspotkusta. Pilkun pisti sisään Valtteri Ronkainen.

PS Kemi ja Rovaniemi United ottivat yhteen jalkapallon Kolmosen ottelussa Keminmaan keskuskentällä. (Kuva: Ari Vuorela)

PS Kemi meni johtoon OTP-laina Alican Inallin kaukolaukauksella, kun toista jaksoa oli pelattu reilut kymmenen minuuttia. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin joukkue joutui kuitenkin vajaalle, kun Tervareista PS Kemiin siirtynyt Ousman Jatta otti suoran punaisen kortin vaarallisesta pelistä.

– Ei ollut pilkku, eikä vähän hölmö virhe ollut punaisen arvoinen. Mutta toisaalta meillä oli mahdollisuus ratkaista peli jo aikaisemmin, PS Kemin valmentaja Jani Paananen harmitteli.

–Tasainen peli. Kemillä oli muutama taitava pelaaja ja kaikki liikunnallisia kavereita, mutta joukkue ei ollut yhtenäinen eikä niin hyvä kuin viime kaudella, Roi Utd:n pelaajavalmentaja Joonas Hakala puolestaan sanoi ja oli tyytyväinen joukkueensa alkukauteen, joka on tuottanut kolmesta pelistä viisi pistettä.

PS Kemi on kahden ottelun jälkeen neljässä pisteessä. Joukkue vahvistuu ensi viikolla kahdella pelaajalla ja loppukuusta mukaan tulee vielä mahdollisesti kaksi pelaajaa lisää.. Joukkueen seuraava ottelu on su 21.5. Kajaanissa (KajHa) ja se alkaa klo 14.

PS Kemi: Krabbendam (mv C), Fager, Goecke, Albright, Tayjasanant, Silas, Fenelon, Lafferty, Logan, Odey, Inalli (71 min. Mämmilä), Jatta (62 min. punainen kortti)

Lapin Kansa / Tapani Juusola

You may also like...

Translate »