PS Kemi Kings kohtaa HauPan Saukin sametilla

PS Kemi Kings pääsee korkkaamaan Sauvosaaren takakentän kun vastaan asettuu Erkki Paanasen valmentama Haukiputaan Pallo.

Kotijoukkue on kolmosen kärjessä ilman tappioita, viisi voittoa ja yksi tasapeli kun taas HauPa on sarjan keskivaiheilla kahdella voitolla ja neljällä tappiolla. HauPan edellinen peli tiistaina päättyi kotitappioon OPS:lle 1-2.

Haukiputaan Pallo on pelannut kolmosessa vuodesta 2017 lähtien, vuonna 2018 joukkue tuli toiseksi kun silloin PS Kemi Kings edeltäjä Kemi City FC voitti lohkon ja nousi kakkoseen. HauPan monella pelaajalla on kokemusta Futsal-liigasta FC Kemin ja ToPV joukkueissa. Joukkueen alakerran nestori Iiro Vandell on pelannut jopa Futsal Suomen maajoukkueessa ja Tervareiden liigajoukkueessa 2016-17. Jalkapalloa Vandell on pelannut AC Oulun sekä OPS:n ykkösen joukkueissa vuosina 2012-16.

Haukiputaan Pallon joukkueesta on kahteen maaliin yltänyt Vandell sekä Joona Körkkö. PS Kemin ykköstykkinä jatkaa Igor Souza Carelli kahdeksalla maalilla. Ottelun käsikirjoitus näyttäisi olevan kuten ennenkin, kotijoukkue pitää palloa ja pyrkii puhkomaan vierasjoukkueen puolustuksen.

PS Kemin Kings joukkueesta on varmuudella poissa Ryan Marcelino joka on loukkaantunut. Joukkue pelaa muutenkin aika pienellä rosterilla, joten jokainen poisjäänti on iso menetys. PS Kemi Kings esiintyy yleisölle ensimmäistä kertaa tällä kaudella omalla kentällä, aikaisemmat kotiottelut joukkue on pelannut Keminmaassa.

Tervetuloa kannustamaan PS Kemi Kings kotivoittoon tulevana lauantaina 18.6, klo 15. Liput otteluun.. aikuiset 10 euroa sekä eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät viisi euroa, alle 16 vuotiaat ilmaiseksi.

You may also like...

Translate »