PS Kemi jatkaa tappioitta, PonPa hävisi 5-1

Muhoksella pelattiin sarjan kärkiottelu, jossa PS Kemin materiaali oli liikaa kotijoukkue Ponkilan Panttereille. Näin PS Kemi jatkaa sarjakärjessä ilman tappioita.

PonPa vs. PS Kemi 1-5 (1-2)

Ottelu oli kokonaisuutena PS Kemin kauden paras, vaikka ottelu päättyikin selkeään vierasvoittoon niin kotijoukkue tarjosi hyvän vastuksen. PonPa piti vieraiden puolustusta pinteessä ja välillä joukkue oli myös se joka hallitsi pelitilanteita. PS Kemin peli perustui hyviin hyökkäyksiin laitojen kautta josta sitten tuli keskityksiä ja siitä sitten pallo maaliin.

PonPa:n ainokainen oli ottelun avausmaali parinkymmenen minuutin kohdalla. Tasoitus puolestaan merkattiin kotijoukkueen omaksi osumaksi, ja PS Kemin taukojohtoon laukoi komeasti noin 20 metristä ukrainalainen Artem Liehostaiev.

Toisen jakson alussa osui sarjan maalipörssiä johtava Igor Souza Carelli. Maali oli brasilialaiselle kauden kahdeksas. Pelikiellosta vapautunut Oluwafemi Olubanjo Ajayi teki PS Kemin neljännen maalin, ja hyvään pelivireeseen päässyt Liehostaiev viimeisteli loppunumerot päivän toisellaan.

PonPan valmentaja Pekka Ukonmaanaho tuli loppukättelyissä juttelemaan PS Kemin valmennuksen kanssa ja tokaisi ”Eiköhän nousu ole jo taputeltu, se on teidän joukkueen heiniä ja jokainen pelaaja pelaa ihan väärässä sarjassa”. Tämä oli kyllä tässä vaiheessa paljon sanottu kun pelejä on pelattu vasta kuusi kierrosta.

You may also like...

Translate »