PS Kemi jatkaa sarjakärjessä ja ilotulituksia

Sarjakärki kävi Rollon Poikien vieraana Susivoudin tekonurmella ja tuloksena oli taas voitto ja selkeä sellainen. Ensimmäinen puoliaika päättyi 0-0, suurin syy siihen oli kotijoukkueen maalivahti Lauri Rönkkö jonka erinomaiset torjunnat nollasi PS Kemin hyökkäykset.

Rollon Pojat sinnitteli mukana ja saivat luotua hyviä maalintekopaikkoja, heillä oli mukana myös veikkausliiga kokemusta omaavia pelaajia jotka eivät kuitenkaan saannut mitään vaarallista aikaiseksi ja maalissa varmasti torjunut Ethan Krabbendam nollasi vastustajan maalintekoyritykset.

Kun pelikello näytti 22 minuuttia pääsi kotijoukkueen Jarkko Luiro Severi Salmirinteen hyvästä pystysyötöstä läpiajaoon ja Tiago Barbosa joutui kaatamaan Luiron mutta onneksi noin metrin ennen rangaistusaluetta saaden siitä kuitenkin keltaisen kortin. Vapaapotkua asettui ampumaan Samuel Kiistala jonka kierteisen vedon ohi muurin Krabbendam kuitenkin torjui erinomaisesti.

PS Kemin parhaat maalipaikat tuli kun peliä oli pelattu 36 minuuttia. Igor Souza Carelli pääsi puskemaan ihan vapaasti Victor Davisin hyvästä keskityksestä mutta maalissa Rönkkö torjui puskun kulmapotkuksi. Tästä seurasi kulmapotkujen kavalkadi. Souza Carelli pääsi uudelleen puskemaan mutta ”Late” torjui tämänkin puskun kulmaksi. Heti perään seuraavasta kulmasta, pääsi Souza Carelli uudelleen yrittämään maalia, nyt vedon muodossa mutta ”Late” oli se taas se pelaaja joka sai nauttia onnistumisen riemusta.

Toinen puoliaika 0-5!

Toisella jaksolla alkoi sitten tapahtua jossa vieraat tekivät viimeisen puolen tunnin aikana viisi maalia. Ensimmäisen vaaranpaikan kuitenkin sai luotua kotijoukkue kun Salmirinne murtautui rankkarialueelle ja samalla PS Kemin toppari Barbosa kuitenkin sai horjutettua hänen tasapainoa eikä erotuomari Petri Veikkolainen nähnyt tilanteessa rikettä. Hetkeä myöhemmin Kiistala pääsi laukomaan ihan vapaasti kuudentoista kulmalta mutta meidän onneksi laukaus meni metrin verran ohi maalin. Vajaa 60 minuuttia oli pelattu kun PS Kemin Samaila Alpha pääsi kokeilemaan peilikuvana samoilta paikoita kuin Kiistala ja noin metrin verran ohi meni tämäkin laukaus.

Sitten alkoi vierajoukkueen varttitunnin maalikarkelot. Ensin 60 min kohdalla Artem Liehostaiev laukoi maalin takanurkkaan 0-1, siitä 64 min ja Souza Carelli laukoi kuudeltatoista ohi Rönkön, tilanne 0-2. Kun putki aukeaa niin vesi virtaa, siitä taas noin 4 minuuttia ja Alpha laukoi ensmmäisen maalinsa PS Kemin paidassa, tilanne 0-3. Sitten jouduttiinkin odottamaan seuraavaa maalia seitsämän minuuttia, Liehostaiev teki päivän toisen maalinsa ja tilanne jo 0-4.

Ottelun viimeisellä minuutilla Souza Carelli kaunisteli vielä PS Kemin maalimäärää ja teki hallitusti jo seitsämännen maalinsa viidessä pelissä. Ottelu päättyikin tähän 0-5 maaliin ja PS Kemi jatkaa sarjakärjessä.

You may also like...

Translate »