PS Kemi jäi Ponkilan Panttereiden jalkoihin

PS Kemi kärsi historiansa suurimman tappion eri sarjatasoilla, kun se hävisi jalkapallon Kolmosen kotiottelunsa Ponkilan Panttereille 0-8 (0-3).

Maalivahti Ethan Krabbendam joutui päästämään ottelussa kahdeksan maalia (Kuva: Ari Vuorela)

Kotijoukkue joutui pelamaan todella erikoisella kokoonpanolla, PS Kemin joukkuessa pelasi viisi B-juniori ikäistä pelaajaa farmijoukkueesta OTPstä kun ei saatu heiltä täysi-ikäisiä pelaajia mukaan. PS Kemin valmentaja Jani Paananen ja pelaajat Mikko Mämmilä ja Otto Mäntylä ovat Suomen nuorten futsalmaajoukkueen mukana alle 19-vuotiaiden EM-kisoissa Kroatiassa.

Kokenut Neil Livingstone teki ottelussa neljä maalia ja nousi sarjan maalipörssissä jaetulle toiselle sijalle. Hän on tehnyt tällä kaudella nyt kymmenen maalia seurakaverinsa Aapo Kuivilan tapaan.

PonPa:n valmentajalla Jukka-Pekka Loukkolalla ei paljoa sanottavaa ottelusta ollut. – Vähän oli vaisu vastustaja.

PonPa nousi voitolla sarjassa kolmanneksi pisteen päähän toisena olevasta Oulun Palloseurasta ja nousupaikasta. PonPa:lla on kuitenkin vähän sama tilanne kuin sarjan voiton jo varmistaneella Rollon Pojilla, nousuhaaveita ei oikeastaan ole.

– Ei ole vielä virallisesti keskusteltu noususta. Se on rahakysymys, sillä nyt omakustanteisesti pyöritetään tätä touhua. Pelaajat ovat kaveriporukka, josta suurin osa on Oulusta. Siellä myös harjoitellaan. Muhoksen vanha tekonurmi on huonokuntoinen, Loukkola kertoi.

You may also like...

Translate »