PS Kemi hävisi ilman vaihtomiehiä Muhoksella

PonPa vs. PS Kemi 3-2 (1-1)

PS Kemi matkusti jalkapallon Kolmosen vierasotteluunsa Muhokselle 11 pelaajalla. Ilman vaihtomiehiä joukkue jaksoi avausjakson, mutta ei enää toista, ja kotijoukkue Ponkilan Pantterit vei pelin 3–2 (1–1).

Cedrick Fenelon teki PonPa pelissä kauden ensimmäisen maalinsa.

PonPa siirtyi johtoon jo avausminuuteilla, kun kokenut maalintekijä Neil Livingstone onnistui. Sen PS Kemi vielä tasoitti nopeasti, kun nigerialainen Spencer Silas teki kauden toisen maalinsa.

Toisella jaksolla kotijoukkue suoritti neljä vaihtoa ja teki myös kaksi maalia, kun Aapo Kuivila viimeisteli 50 ja 59 minuutin kohdilla.

PS Kemi pääsi vielä peliin mukaan reilut vartti ennen loppua, kun amerikkalainen Cedrick Fenelon laukoi kauden avausosumansa.

– Ihan ihmeellinen peli koko joukkueelta, meillä oli ottelun kaksi ensimmäistä maalipaikkaa joista olisi pitänyt tehdä maalit. Sitten tulee neljä minuuttia ottelukelloon ja vastustaja pääsee onnenkantamoisella 1-0 johtoon. Meillä ei ollut yhtään vaihtopelaajaa tässä ottelussa sairastumisten takia ja OTP:n farmista emme saanneet nyt ketään mukaan tähän peliin. Mutta iso kiitos pelaajille kun jaksoivat pelata koko ottelun ilman vaihtopelaajia. Ottelun upein tilanne kyllä tuli meille, kun 3-2 tilanteessa Michael Cletus Odey pääsi tykittämään muulinpotkun n. 40 metristä mutta se napsahti maalikehikkoon. Jutteli valmentaja Jani Paananen pelin jälkeen.

Tappio oli PS Kemille kauden kolmas, ja myös kolmas peräkkäinen. Sarjataulukossa PS Kemi on toiseksi viimeisenä tasapistein jumbona olevan Kajaanin Hakan kanssa. PonPa nousi sarjassa kolmanneksi.

PS Kemin kausi jatkuu ensi keskiviikkona 14.6. jolloin joukkue atkustaa Oulun Palloseuran vieraaksi.

  • 4 min. 1-0 Neil Livingstone
  • 19 min. 1-1 Silas Spencer
  • 50 min. 2-1 Aapo Kuivila
  • 59 min. 3-1 Aapo Kuivila
  • 73 min. 3-2 Cedrick Fenelon

You may also like...

Translate »