PS Kemi hävisi derbyn

KePS-PS Kemi 2-1 (1-1):

Jalkapallon Kolmosessa Kemin Palloseura otti Kemin herruuden, kun se kaatoi Sauvosaaressa 450 katsojan edessä PS Kemin.

Ottelun sankari oli B-juniori-ikäinen laituri Ruhayb Abdulahi, joka teki KePS:n molemmat maalit.

– ”Ryhis” oli todella hyvä. Tärkeä voitto. Derby on aina hankala, ja ehkä olisimme voineet voittaa helpommankin kautta. PS Kemillä on muutama tosi hyvä yksilö, KePS:n valmentaja Esa Savolainen sanoi.

Roope Hietala tekee 1-0 PS Kemille

PS Kemi meni ottelussa johtoon reilun parinkymmenen minuutin kohdalla, kun OTP-laina Roope Hietala nosti yli vastaan tulleen KePS-vahdin Tatu Tallavaaran. KePS vastasi kuitenkin nopeasti. Pauli Kuusisto syötti Jaakko Paavilaiselle, joka laukoi ja Abdulahi pisti maalivahdin torjuman paluupallon maaliin.

– Ensimmäisellä jaksolla kaveri sai lahjamaalin, mutta onneksi saimme nopean kuittauksen. Toiselle puoliajalle teimme kaksi vaihtoa ja saimme pallollista peliä paremmaksi, Savolainen totesi.

PS Kemillä oli avausjaksolla pallonhallinta, ja se oli pitkään pelissä mukana myös toisella jaksolla, mutta Abdulahi iski toistamiseen 65 minuutin kohdalla Harri Kurkelan syötöstä, ja sen jälkeen peli oli KePS:n.

PS Kemillä oli vain yksi vaihtomies, ja senkin vaihdon valmentaja Jani Paananen joutui käyttämään ottelun alkupuolella, kun hyökkääjä Michael Cletus Odey loukkaantui.

– KePS oli vähän onnekkaampi. Peli ei ollut hääviä kummaltakaan. Oli meilläkin tietenkin omat paikat tehdä voittomaali, Paananen mietiskeli.

Tapani Juusola / Lapin Kansa

Ottelun video (Youtube)

Kuvat: Ari Vuorela

You may also like...

Translate »