PS Kemi ei antanut Tervareille mitään mahdollisuuksia

Sarjakärjessä jatkava PS Kemi murskasi sarjan hännänhuipun 8-0 (5-0) Keminmaan tekonurmella.

Oululainen Tervarit-j joutui pyöritykseen jo ensimmäisellä jaksolla. Kotijoukkueelta löytyi jokaiselle maalille eri maalintekijä, kun vuorollaan osuivat portugalilainen Jesulino, Igor Souza Carelli, Victor Davis sekä ukrainalainen Artem Liehostaiev ja kapteeni Chinonso Edeh.

Toinen jakso alkoi samoissa merkeissä mihin ensimmäinen päättyi. Kotijoukkue piti palloa ja vierailijat eivät päässyt missään vaiheessa mukaan peliin kuin muutamilla hyökkäyksillä jotka sitten kotijoukkueen puolustus hoiti tyylikkäästi pois omalta maalialueelta.

PS Kemin Cedrick Jovani Fenelon (7) ja Ryan Marcelino (16) taistelee pallosta Tervareiden Eetu Ervastin kanssa.

Jakson alussa kotijoukkue vaihtoi kentältä pois Igor Souza Carellin ja tilalle tuli joukkueen uusin pelaaja Samaila Alpha joka ei pituudella häikäissyt mutta näytti kuitenkin nopeuttaan ja ketteryyttään johon myös valmennus oli tyytyväinen. PS Kemi pelaa kolme peliä viikon sisällä joten vaihto oli valmentajien varotoimi ettei joukkueen maalitykki väsy liikaa.

Toisella jaksolla maalitiliä lisäsivät myös Cedrick Jovani Fenelon kahdella maalilla sekä Ryan Marcelino joka teki maalin rangaistuspotkusta. Kotijoukkueen maalintekijöinä oli seitsemän eri pelaajaa, ainoana kahden maalintekijänä oli Fenelon.

Seuraavat kaksi peliä PS Kemi pelaa vieraissa. Sunnuntaina joukkue matkaa Rovaniemelle jossa vastaan tulee Rollon Pojat ja viikon paussin jälkeen sitten lauantaina 11.6. kohdataan Muhoksella sarjanousija Ponkilan Pantterit joka hieman yllättäen on sarjan ainoa joukkue joka ei ole vielä menettänyt yhtään pistettä.

Ottelun videot:

Toinen puoliaika

You may also like...

Translate »