Oulun Palloseura lähellä nousua, löylytti PS Kemin

PS Kemi-OPS 1-6 (0-1)

Oulun Palloseura löylytti PS Kemin jalkapallon Kolmosessa, ja on lähellä nousua Kakkoseen. Sarjan voiton jo varmistanut Rollon Pojat ei halua nousta, joten sarjapaikkaa tarjotaan seuraavaksi parhaalle joukkueelle. OPS on sarjassa nyt toisena.

– Haluamme nousta, ja nyt se on mahdollista. Meillä on kolmen pisteen etumatka PonPaan ja neljän pisteen etumatka HauPaan, ja kohtaamme molemmat vielä kotikentällä Oulussa. Ei tietenkään auta toivoa nousua, vaan tehdä se, OPS:n valmentaja Miika Juntunen sanoi.

Miikan poika Matias Juntunen teki PS Kemiä vastaan hattutempun. Yksi maaleista syntyi rangaistuspotkusta. Kokenut Callistus Chukwu viimeisteli kahdesti ja vaihtopelaaja Lauri Kilpelänaho osui vielä lopussa.

PS Kemin ainokaisen teki komeasti takatolpan kautta Cedrick Fenelon (Kuva: Ari Vuorela)

PS Kemin ainokaisen teki komeasti takatolpan kautta Cedrick Fenelon. Maali oli miehen kauden kuudes.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä huono. Toinen puoliaika oli parempi, mutta vastustaja alkoi myös väsyä. Heillä oli paljon nuoria pelaajia, jotka yrittivät hyvin. Itse pelasin jo 15-vuotiaana SM-sarjaa OPSissa, Juntunen kertoi.

– Kakkonen olisi meille matkustamisen osalta melkein helpompi sarja, Kolmosessa matkat Rovaniemelle ovat pitkiä. Pelaajien osalta meillä on hyvä tilanne, sillä 13 pelaajaa Nigeriasta on odottamassa tuloa joukkueeseen, Juntunen jatkoi.

Tapani Juusola / Lapin Kansa

 

You may also like...

Translate »