Otteluennakko: PS Kemi vs. OPS

Keminmaan Keskuskentällä pelataan la 14.5.2022 mielenkiintoinen kolmosen jalisottelu jossa kohtaavat kemiläinen PS Kemi Kings ja oululainen Miika Juntusen Oulun Palloseura (OPS).

Edellinen kohtaaminen tapahtui vuonna 2018 kun joukkueet pelasivat helmikuussa harjoitusottelun Kemin edesmenneessä Junkohallissa, ottelussa tuolloin kotijoukkue oli parempi 3-1 voitolla. Sen jälkeen on vettä virrannut tosi paljon Kemi- sekä Oulujoessa. Oulun Palloseuran joukkueessa pelaa yksi pelaaja Nikola Erceg joka oli myös PS Kemin kokoonpanossa vuonna 2014 kun PS Kemi pelasi ykköstä.

Joukkueet pelasivat sarjan ensimmäiset ottelut viikko sitten. PS Kemi kävi sunnuntaina vieraissa nappaamassa selkeän 4-1 voiton paikallisesta Rovaniemen United joukkueesta. OPS taas pelasi lauantaina kotonaan torniolaista TP-47 vastaan, ottelu päättyi 1-1 tasatulokseen. Ensimmäisen kierroksen perusteella yksi iso asia pitää joukkueiden huomioida. Tänä kautena on selkeä suunta ja neuvo annettu erotuomareille. Heidän ei tule kuunnella suunsoittamista eikä henkilöhtaisuuksiin meneviä huutoja. Neljässä ottelussa jaettiin 17 keltaista ja 4 punaista korttia. Näistä PS Kemille tuli neljä keltaista ja kaksi punaista sekä OPS:lle kolme keltaista. Onkin todennäköistä että lauantain pelissä tullaan näkemään monenmoista kentällä ja ehkä myös penkillä ja katsomossa.

Ottelu tulee olemaan ainakin yhdessä asiassa historiallinen. Perämeren pohjukassa ei ole koskaan aikaisemmin nähty kentällä niin montaa ulkomaista pelaajaa kuin tulevassa ottelu katsojat tulevat näkemään.

PS Kemin joukkue on täynnä nuoria ja taitavia pelaajia jotka varmaan omalla panoksellaan haluavat näyttää, että he pelaavat suurella sydämellä myös kemiläisille. Heille on kunnia-asia ottaa pelit tosissaan ajattelematta mikä on sarjataso. Jokaiselle on myös unelma päästä pelamaan myös korkeamalla tasolla, kun he pelaavat ja asuvat kemissä niin he myös harjoittelevat ammattimaisesti, joka arkipäivä on jotakin treeniä.

Kotijoukkueelta on varmuudella poissa pelikiellossa oleva Kelechi Prince Evo ja ehkä Tommy Torvikoski joka potee lievää reisivammaa.

Myös kentän laidalla tullaan kohtaamaan nostalgiaa. Joukkueitten valmentajat, kotijoukkueen Oleg Eprintsev ja vierasjoukkueen Jarmo Saarela ovat tunteneet toisensa jo vuosikymmeniä. Siviilissä he ovat hyviä ystäviä, mutta kun erotuomari viheltää pelin alkaneeksi niin silloin äijät eivät toisia kumarra. Tervetuloa katsomaan ja nauttimaan pelistä, pelin ajaksi on povattu aurinkoista ja keväistä säätä. Lippu otteluun on viisi euroa ja kausikortti vain 30 euroa.

Otteluisäntänä EASYFIT Kemi, ottelun yhteydessä jaetaan arpoja joilla voi voittaa EASYFITin lahjoittamia palkintoja.

You may also like...

Translate »