Naisilla historiallinen ottelu Raahessa

PS Kemi Queens pelasi kautta-aikojen ensimmäisen ottelun naisten sarjassa kun joukkue matkusti Raaheen paikallisen FC:n vieraaksi.

Joukkue pelasi Raahessa minimaalisella pelaajaringillä. Mukaan saatiin monien sattuminen jälkeen 11 pelaajaa mutta joukkue näytti venymiskykynsä ja pelasi hyvän ottelun sarjakolmosta vastaan, mutta hävisi hyvän taistelun jälkeen 2-1 (0-0). Joukkueen kokoamisessa on ollut vaikeuksia, mutta kun mukaan saadaan pelaajat jotka ovat tällä hetkellä kuka mistäkin syystä estynyt niin joukkueen kokoonpano tulee olemaan 15-18 pelaajaa.

PS Kemi Queens oli alusta asti hyvin mukana ottelussa ja jopa hallitsi sitä. Parhaimmat paikat ensimmäisellä puoliajalla tulikin kemiläisille, mutta puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa. Toisella puoliajalle Vieraat saivatkin luotua lisää maalintekopaikkoja mutta kotijoukkueen maalivahti ja puolustus sai tilanteet estettyä. Kun peliä oli pelattu 60 minuuttia sai Oona Luokkala hyvän syötön laidalta ja hän pääsi laukaisemaan hyvän vedon maaliin ja kuningattaret siirtyi riemukkaasti 0-1 johtoon.

Maalinjälkeiset tilanteet ovat jalkapallossa tärkeitä hetkiä. Sen sai myös kokea vierasjoukkue kun FC Raahe tasoitti heti seuraavassa hyökkäyksessä 1-1, kun ottelua oli pelattu 78 minuuttia teki kotijoukkue 2-1 maalin joka sitten jäikin ottelun lopputulokseksi.

PS Kemi Queens seuraava ottelu on kotona tiistaina 28.6. peli pelataan Sauvosaaren sametilla ja vastaan tulee ONS/2 joka kärsi omassa pelissään samana päivänä vieraissa murskatappion 8-1 sarjaa johtavalle RoPS/2:lle.

You may also like...

Translate »