Kolme uutta pelaajaa PS Kemiin!

Kauden alkuun on vajaa kolme viikkoa niin PS Kemin joukkue täydentyy kolmella RIASA-akatemian pelaajalla. Keskikenttäpelaaja Shane King, maalivahti Ethan Krabbendam ja hyökkääjä Cedrick Fenelon allekirjoittivat aluksi kuuden kuukauden sopimuksen PS Kemi Kingsin kanssa.

Pelaajat pääsevät kertomaan videolla ääneen avoimesti jalkapallouransa seuraavasta luvusta joka tapahtuu Suomessa ja PS Kemissä. Mark Ellis kertoi myös omia ajatuksia siitä, miksi nämä pelaajat valittiin pelamaan.

Nämä kolme pelaajaa ovat ansainneet paikkansa, ei pelkästään pelitaitojensa perusteella, vaan yhtä tärkeänä osa-alueena oli, että heillä on asianmukaiset henkilökohtaiset taidot ja käytöstavat edustaakseen sekä itseään että seuraa kentällä ja sen ulkopuolella halutulla tavalla, jota RIASA noudattaa. Joukkueeseen tulee vielä lisää kaksi muuta RIASA-pelaajaa kauden alkuun mennessä. Kemissä odotellaan myös innolla, että sen ensimmäiset naispelaajansa tulevat pelamaan vielä myöhemmin tälle kaudelle PS Kemi Queens joukkueeseen.

You may also like...

Translate »