Kemin Derby PS Kemin juhlaa

Kemin Sauvosaaressa pelattiin miesten jalkapallossa ensimmäinen Kemin paikallisottelu sitten vuoden 2001. Kolmosen nousijasuosikki PS Kemi oli odotetusti Kemin Palloseuraa parempi, mutta KePS antoi hyvän vastuksen, päätuomari Satu Miettunen joutui ottelussa antamaan yhteensä seitsämän keltaista korttia ja rangaistupotkujakin kaksin kappalein.

– Lopputulokseen olen tyytyväinen, ja siihen että johdamme sarjaa. Sillä paikalla on tavoitteena olla myös loppukaudesta, PS Kemin valmentaja Oleg Eprintsev totesi.

– Pelasimme oman suunnitelman mukaan, ja nousimme lopussa maalin päähän. Tästä pelistä olisi ollut jopa jotain otettavaa, harmitteli puolestaan KePS:n valmentaja Esa Savolainen.

PS Kemi sai avausmaalin reilun vartin kohdalla rangaistuspotkusta, jonka pisti sisään brasilialainen Igor Souza. Taukolukemat reilun puolen tunnin pelin jälkeen viimeisteli puolestaan keskikenttäpelaaja Kelechi Evo.

Toisella jaksolla PS Kemi jatkoi pallon pitämistä ja hallintaa, mutta KePS puolusti hyvin ja pystyi iskemään myös vastaan. Lopulta kavennus tuli 86 minuutin kohdalla pilkulta, josta kapteeni Harri Kurkela ei epäonnistunut.

Mutta heti KePS:n 2-1 -maalin jälkeen PS Kemi iski lopullisen ratkaisun, kun Ryan Marcelino teki maaliviivalta tyhjiin Samaila Alphan esityön jälkeen. Loppunumerot syntyivät viimeisillä sekunneilla lisäajan kuudennella minuutilla, kun Cedrick Fenelon viimeisteli Marcelinon esityöstä.

Kuvat: Ari Vuorela

You may also like...

Translate »