Kemin Derby PS Kemi vs KePS Sauvosaaressa lauantaina 2.7 kello 15.

Paikallisjoukkueet PS Kemi ja Kemin Palloseura iskevät yhteen helteisessä Sauvosaaressa.

Kuva on keväisestä harjoitusottelusta PS Kemi vs. KePS @vuorela

Ottelussa on mukana myös historian havinaa, sillä edellisen kerran kaksi kemiläisittäin korkeimmalla sarjatasolla pelannutta joukkuetta kohtasivat toisensa 21- vuotta sitten. PS Kemin ja FC-88 pelatessa II- Divisioonaa vuonna 2001. PS Kemin Tommy Torvikosken edustaessa jo tällöin PS Kemiä. Myös PS Kemin ringissä kaudella 2001 ollut Aki Karjula on edustanut Kemin Palloseuraa vuodesta 2020. KePSin valmentajana toimiva Esa Savolainen oli puolestaan kaudella 2001 PS Kemin paras maalintekijä 11 maalillaan.

Kuva on keväisestä harjoitusottelusta PS Kemi vs. KePS @vuorela

Tätä ennen vastaavanlainen Derby on ollut vuonna 1978 Kemin Palloseuran ja Kemin Innon pelatessa II-Divisioonaa.

Meillä on ollut hieman haasteita pelaajien poissaolojen kanssa, mikä toisaalta tarjoaa upean mahdollisuuden nuorimmille pelaajille päästä kokemaan tällaisen derbyn tunnelmaa.

Lähdemme haastamaan sarjan kovinta joukkuetta, vaikka sarjasijoitus ja sääolosuhteetkin ovat heidän puolellaan KePS luotsi Esa Savolainen pohtii. Sarjasijoitusta ei kannata tuijottaa, sillä derby on aina yksittäinen ottelu missä kaikki on mahdollista.

Meillä on koko rosteri käytössä ja haluamme tarjota kemiläisille viihdyttävän ottelutapahtuman. PS Kemin joukkueenjohtaja Ari-Pekka Harju lausuu.

Odotamme aurinkoiseen Derbyyn saapuvan viitisensataa kemiläisen ja meri-lappilaisen jalkapallon ystävää. Savolainen ja Harju toteavat lopuksi yhteen ääneen.

Liput: Aikuiset 10 €. Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 5 €. PS Kemin ja KePSin seuravaatteisiin pukeutuneet vapaa pääsy.

You may also like...

Translate »