Kausi 2002

Kausi oli joukkueelta selvää eteenpäin menoa joka suhteessa. Nuori ryhmä oli vuotta kokeneempi ja paluumuuttajat toivat laajuutta pelaajamateriaaliin. Myös joukkueen taustat saatiin aikaisempaa parempaan kuntoon eikä kotikaupunkiinsa palanneen ex-maajoukkueluotsi Jukka Ikäläisenkään merkitystä joukkueen valmentajana/itsetunnon kohottajana voitane väheksyä.

Hyvin sujuneiden harjoitusotteluitten jälkeen odotukset olivat ehkä turhankin optimistisia ja sarjakausi lähti käyntiin hieman takkuillen. Muutamia väläyksiä lukuunottamatta pelit lähtivät kulkemaan toivotulla tavalla vasta heinäkuulla, jolloin sarjan kärkijoukkueet olivat käytännössä jo tavoittamattomissa. Sarjan syyspuolisko sujui kuitenkin siihen malliin, että jos kevätkesän otteluista pisteitä olisi kertynyt samaan tahtiin PS Kemi olisi taistellut sarjavoitosta.

Kaiken kaikkiaan sarjamenestykseen voitiin kuitenkin olla tyytyväisiä, koska selvää edistystä oli havaittavissa. Jukka Ikäläisen jatkopesti joukkueen valmentajana varmistui melko pian sarjakauden päättymisen jälkeen, ja kun joukkuekin säilyi lähes muuttumattomana voitiin seuraavaa kautta jäädä odottelemaan levollisin mielin.

NIMIOTTELUTMAALIT
Ikäläinen Joonas212
Haapaniemi Jari161
Heinonen Tapio236
Himanka Ville207
Hyvärinen Jani9
Hyvärinen Jukka171
Kurkela Mika142
Kuusisto Jukka217
Maunu Janne1
Moisanen Jari3
Myllyneva Aki122
Mäkitalo Joni5
Mäkelä Juha-Petri18
Mäkipörhölä Sami5
Niemelä Henri3
Paakkari Ville1
Palosaari Matti19
Pehkonen Tuomas1
Pietilä Mika5
Ravander Mika41
Rönkkö Kalle19
Rönkkö Lauri
Saarela Aki1
Savolainen Esa2213
Seppälä Jarkko18
Tihinen Mikko121
Torvikoski Tommy205
Tuomainen Mikko4
Translate »